Υπηρεσίες - Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας - Internet Marketing

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχειακές μονάδες και Internet Marketing

Η επαγγελματική σχεδιάση της ιστοσελίδας σας είναι το κλειδί για την αύξηση του αριθμού των κρατήσεων από αυτή. Φιλική για οποιονδήποτε αρχάριο χρήστη του Internet και επισκέπτη της σελίδας σας, με σκοπό την πραγματοποίηση κράτησης. Αυτό επιτυγχάνεται με τον κατάλληλο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ώστε άμεσα με όσο το δυνατόν λιγότερα "clicks" να δει με φωτογραφίες τα δωμάτια του τουριστικού καταλύματός σας και να διαβάσει περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Τέλος να μπορεί γρήγορα να στείλει το αίτημά του για κράτηση και έλεγχο διαθεσιμότητας δωματίων για την περίοδο που επιθυμεί.

Ο έλεγχος διαθεσιμότητας των δωματίων σας μπορεί να πραγματοποιείται και σε πραγματικό χρόνο με την χρήση κατάλληλου λογισμικού και σύνδεσης με την ιστοσελίδας σας.

Search Engine Optimization (SEO) Υπηρεσίες Internet Marketing - Μηχανές Αναζήτησης

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας συνοψίζονται ως εξής:
O στόχος μας είναι η επιτυχής προώθηση της τουριστική μονάδας σας στο διαδίκτυο.

Οι πελάτες μας, λαμβάνουν την υπηρεσία SEO, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εφόσον επιλέξουν εμάς για τη κατασκευή και το σχεδιασμό της εταιρικής τους διαδικτυακής παρουσίασης και τη φιλοξενία αυτής.

Το να έχετε ένα site είναι σημαντικό για τη προώθηση του ξενοδοχείου σας. Όμως είναι ακόμα πιο σημαντικό να σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης.

  • Διαφήμιση Facebook
  • Διαφήμιση Google Adwords
  • Remarketing Google Adwords
  • Προώθηση ιστοσελίδων και σε μηχανές αναζήτησης τοποθετόντας στο κώδικα των ιστοσελίδων κατάλληλες λέξεις κλειδιά που εσείς επιλέγετε.
  • Διαδικτυακή έρευνα αγοράς
  • Ποιές είναι οι καταλληλότερες λέξεις κλειδιά για τη δικιά σας ιστοσελίδα.
  • Internet Marketing mix για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Μάθετε περισσότερα Τώρα!